O comedie romantică ce spune povestea unei regine inițiată în tainele magiei și a celor două fiice ale ei care plănuiesc să trăiască pe o insulă pustie
Cadoul ideal, indiferent de ocazie
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
Cadoul perfect pentru cei dragi
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
si te vom anunta cand vor fi spectacole noi
{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
{{rep.locuriRamase}} bilete ramase
{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
Tandrețea sau Când se întâlnesc misandrele cu misoginii.
Tandrețea este o comedie romantică ce spune povestea unei regine inițiată în tainele magiei și a celor două fiice ale ei care plănuiesc să trăiască pe o insulă pustie și să nu mai vadă niciun bărbat câte zile or avea. Problema este că pe insula aleasă găsesc trei tăietori de lemne, tatăl și fiii lui, care s-au izolat de lume tocmai pentru a nu mai întâlni femei niciodată. Ecouri din operele shakespeariene se simt în fiecare scenă, totul culminând cu o manifestare, chiar și mai aberantă decât în original, a celei mai cunoscute magii din „Visul unei nopți de vară”. Războiul sexelor eșuează glorios în cel mai banal și de la sine înțeles slogan al omenescului: „Dragostea învinge”.
Premiza piesei lui Alfredo Sanzol – aducerea la un loc, într-un spațiu magic, a unor bărbați și femei care se urăsc conceptual unii pe alții – este, dincolo de comicul implicit, extrem de ofertantă pentru punerea în dezbatere a dilemelor identitare ale zilelor noastre, iar morfologia de basm fantastic îngăduie receptarea pe mai multe niveluri. Cum ne educăm copiii este altă miză semnificativă a spectacolului, întrebarea ce persistă fiind dacă are vreun sens, vreun beneficiu, să le punem pe umeri toate frustrările și toate prejudecățile noastre față de sexul opus: îi pregătim astfel pentru viață sau îi condiționăm spre nefericire și inadecvare?
TANDREȚEA
autor Alfredo Sanzol
traducerea Ioana Anghel
regia Florin Caracala
scenografia: Ana Ienașcu
Sound Design / Univers Sonor: Andrei CHIVU
Distribuția: Iulian Enache, Vlad Lință, Theodor Șoptelea, Lana Moscaliuc, Liliana Cazan, Anais Agi Ali / Catinca Hanțiu
Restricție: nerecomandat sub 14 ani